Huwelijk


Huwelijksfotografie is één van de mooiste en leukste vormen van fotografie. Het is als het ware alles omvattend. Van details, tot architectuur, maar bovenal uiteraard portretten! Mensen voor de camera dat spreekt mij toch het meest aan. Samen met mijn vrouw Patricia heb ik al meerdere huwelijken gefotografeerd, waaronder het huwelijk van Henry en Hiske. Ik heb een paar van de foto's uitgezocht. Ik hoop op termijn meer een soort diavoorstelling te kunnen tonen, zodat je kunt zien hoe de foto's het verhaal van de dag vertellen. Ga je zelf trouwen? Je kunt de albums altijd komen bekijken.


Hanneke en Hessel trouwden in september 2010. Naar aanleiding van de reportage van Henry en Hiske zochten zij contact met mij. Voor hen heb ik de dag van voor tot achter mogen fotograferen. Het is een heel leuke dag geweest, die begon met (helaas) grauw weer, maar eindigde met een heerlijk zonnetje op het strand van kijkduin.

 

Hanneke en Hessel, september 2010, Den Haag Kijkduin


 Bas en Noortje trouwden in November 2009. Via een collega kwam ze bij mij terecht en wilde graag haar huwelijksochtend (volgend jaar vieren ze het groots) gefotografeerd hebben. Verslaglegging van de dag was de vraag. Tussendoor ook nog een paar leuke portretten kunnen maken...


Bas en Noortje bij de trouwauto, november 2009


Bas en Noortje snelle fotosessie voor de lunch, november 2009


Bas en Noortje trouwlocatie in Leiden 2009


Via een nichtje van mij kwamen Henry en Hiske bij mij terecht. Van vroeg in de morgen tot voorbij middernacht hebben we foto's gemaakt om zo de gehele dag voor hen vast te leggen. Het is een geweldige dag geweest. Voor hen heb ik ook een digitaal bewerkt album gemaakt, zonder geplakte foto's. Je bent van harte uitgenodigd het eens te komen bekijken.

       

Huwelijk Henry en Hiske, Den Haag, 2008